Αυτόματη συσκευή για ποδονάρια

Υλικά Συσκευασίας - Αναλώσιμα
Αυτόματη συσκευή για ποδονάρια


Αυτόματη συσκευή τοποθέτησης καλυμμάτων παπουτσιών (ποδονάρια).
Είναι μια έξυπνη συσκευή που κάνει την τοποθέτηση καλυμμάτων για τα παπούτσια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία και χωρίς καθυστέρηση. Η συσκευή τοποθετεί αυτόματα κάλυμμα στα παπούτσια απλά με την τοποθέτηση του παπουτσιού στη συσκευή. Η συσκευή για να εργαστεί δεν θέλει καμία παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, μπαταρίας ή ρύθμιση . Μπορεί να τοποθετηθεί σε όποιο σημείο σας εξυπηρετεί χωρίς εγκατάσταση και μερεμέτια και μπορεί εύκολα να μεταφερθεί σε διαφορετικό σημείο όποια στιγμή θελήσετε.
Στη συσκευή τοποθετούμε μια συσκευασία καλυμμάτων 100 τεμ. (10 Χ 10 τεμ.) απλά, χωρίς κόπο και ιδιαίτερες γνώσεις, που αντιστοιχούν σε 50 ζευγάρια καλυμμάτων παπουτσιών.
Η συσκευή είναι κατάλληλη για οικιακή και επαγγελματική χρήση.
Μπορεί να τοποθετηθεί σε: Νοσοκομεία και Κλινικές (χειρουργεία, εντατική, κλπ), Ιατρεία, Μαιευτήρια, Διαγνωστικά κέντρα, Μικροβιολογικά εργαστήρια, Στούντιο αισθητικής, Ονυχοπλαστικής, Βιομηχανίες τροφίμων και τυποποίησης (γάλακτος, τυριών, αλλαντικών, κρεάτων, λαχανικών,φρούτων, οσπρίων, παγωτών, σοκολάτας κ.α.), Καταστήματα τροφίμων, Εστιατόρια (μαγειρεία), Super market, Αρτοποιία, Ζαχαροπλαστεία, Κρεοπωλεία, Ιχθυοπωλεία, Λαχανόκηπους, Θερμοκήπια, Μουσεία, Βιβλιοθήκες, Χιονοδρομικά κέντρα, Εργαστήρια υπολογιστών, Συνεργεία καθαρισμού, Real estate, σκάφη και γενικά όπου η υγιεινή και η καθαριότητα είναι απαραίτητη.
Με χαμηλό κόστος ανά ζεύγος καλυμμάτων προστατεύετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το χώρο σας από ανεπιθύμητες βρωμιές που τα παπούτσια μαζεύουν από το δρόμο.
Διαθέτει υψηλή ποιότητα κατασκευής, καθώς κατασκευάζεται στην Μεγάλη Βρετανία και δεν έχει ουδεμία σχέση με αντίστοιχα προϊόντα Κινέζικης κατασκευής που διατίθενται στην αγορά.
Τρόπος λειτουργίας
Ο χρήστης τοποθετεί το πόδι του εντός της συσκευής κάνοντας ένα βήμα.
Αυτόματα το κάλυμμα τοποθετείται στο παπούτσι του χωρίς καμία άλλη κίνηση.
 
 

  • HILLBRUSH
  • Συσκευή καλυμμάτων παπουτσιών (ποδονάρια)
    Κατασκευή : Από πλαστικό
    Χωρητικότητα : 100 καλύμματα (10 Χ 10 τεμ.)
    Διαστάσεις : 405 X 205 X 120 mm
    Βάρος : 1,5 Kg

    Η ποιότητα της κατασκευή της συνδυάζει άνεση και ευκολία
    Τρόπος λειτουργίας
    Ο χρήστης τοποθετεί το πόδι του εντός της συσκευής κάνοντας ένα βήμα.
    Αυτόματα το κάλυμμα τοποθετείται στο παπούτσι του χωρίς καμία άλλη κίνηση.
     

  • Φόρμα Επικοινωνίας